Pénzt vagy életet?

A 9. KÖSZI Téli berek évindító hétvégét tartották meg Balatongyörökön

2018. február 8–11. között ismét megnyitotta kapuját a KÖSZI Téli berek évindító hétvége a 18–29 éves korosztály számára. A helyszín a balatongyöröki Sóvár volt, ahol 32 fiatal felnőtt gyűlt össze egy téli feltöltődésre. A tábor vezetője Malík Mátyás, lelkivezetője pedig Rihay Szabolcs volt, akiknek munkáját elkötelezett táborszervezők segítették. Az idei tábor mottója a „Pénzt vagy életet?” volt.

 

 

Kaland, új emberek, jó társaság, szórakozás, jókedv, életre szóló barátság és élmények. Ugye jól hangzik!? Gyere, és próbáld ki te is a KÖSZI táborait! Tőled lesz csak igazán jó!

A tábor február 8-án, csütörtökön vette kezdetét a táborlakók megérkezése és beköltözése után. A regisztrációt követően megtölthettük éhes bendőnket, majd Rihay Szabolcs tartott nekünk áhítatot, melyet zenészeinknek köszönhetően vidám éneklés nyitott és zárt. Ezt követte a Get together! nevű program, amikor végre megtanulhattuk egymás nevét, és különböző szórakoztató feladatokkal kerülhettünk közelebb egymáshoz. Az este további részében kötetlenül beszélgethettünk vagy éppen nézhettünk jobbnál jobb Youtube-videókat, ki egy bögre forralt bor, ki pedig egy tál popcorn társaságában.